Bel me terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u op een later tijdstip terug.Ik ga akkoord met de Privacy-en Cookieverklaring.
Bekijk alle producten

Branches

Poetskampioen levert professionele reinigers voor een aantal verschillende branches. Zoekt u een velgenreiniger, een vloerreiniger, een klinkerreiniger of wellicht een hallenreiniger? Wij zorgen voor een uitgebreid assortiment aan industriële reinigers, geschikt voor professionele toepassingen.

Automotive en horeca

Maak binnen de automotive gebruik van onze velgenreiniger, of kies bijvoorbeeld voor de verschillende producten op het gebied van poetsen en polijsten, reinigen en waxen. Zoekt u binnen de horeca naar industriële reinigers van Eenzet, of wilt u specifiek gebruik maken van de W99 reiniger? Blader door ons aanbod voor zowel de automotive sector als de horeca en ga op zoek naar de industriële reinigers die u nodig heeft. Uiteraard leveren we alle reinigers netjes bij u aan de deur af, zodat u hier zelf de deur niet voor uit hoeft.

Industrie en schadeherstel

Maak binnen de industrie gebruik van onze verschillende industriële reinigers. Maak gebruik van een industriereiniger om apparatuur en materialen te reinigen, of gebruik een industrieel reiniger om de vloer en wanden schoon te maken. Waar u de verschillende reinigers ook voor nodig heeft, wij zorgen er binnen de industrie en het schadeherstel voor dat u gebruik kunt maken van de best mogelijke producten. Blader door het overzicht van interieurreinigers en exterieur reinigers, afhankelijk van waar u specifiek naar opzoek bent. Lees in de productomschrijvingen meer over de diverse producten, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over geschikte reinigers voor de industrie en het schadeherstel.

Bakkerijen en schoonmaakbedrijven

Maak als bakkerij gebruik van onze vloerreiniger, of kies voor de verschillende industriële reinigers die er beschikbaar zijn om uw materialen goed schoon te maken. We werken onder andere met een leverancier als Eenzet, waarmee we zorgen voor professionele materialen waar u krachtig mee kunt reinigen. Ga specifiek op zoek naar een bepaald product, of blader door ons aanbod en kies voor een van de producten die aan uw wensen voldoet.
Heeft u vragen over een van de producten, of de toepassingen waarvoor u de reinigers uit ons assortiment kunt gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Toon meer... Toon minder...