Bel me terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u op een later tijdstip terug.Ik ga akkoord met de Privacy-en Cookieverklaring.
Bekijk alle producten

Merken

Poetskampioen verkoopt producten van dezelfde leverancier, maar van twee verschillende merken. Eenzet en Maxolen worden beiden verkocht door Eenzet Nederland. Beide merken zullen nog verder uitgelicht worden.

Eenzet

Eenzet is een bekend merk onder de reinigingsproducten. Eenzet Nederland staat voor eerlijke prijzen en goede kwaliteit. Poetskampioen verkoopt voor het grootste gedeelte producten van Eenzet.

Maxolen

Maxolen is een kwaliteitsproduct. Mensen die voor echte kwaliteit gaan en niet naar de prijs kijken, is Maxolen het perfecte product. Poetskampioen verkoopt maar een paar producten van Maxolen, maar dit zijn wel de beste producten die Maxolen maakt.

Autoglym

De producten van Autoglym worden in Letchworth in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Autoglym produceert meer dan 100 producten voor de autoliefhebber, de autopoetsers, wasstraten, de autohandel, vrachtwagens en caravan- en camperliefhebbers.

Cartec

Cartec is één van de meest bekende merken in de automotive. De producten van Cartec zijn ideaal voor het reinigen van uw auto.

Toon meer... Toon minder...