Over ons

Over ons

Poetskampioen is kampioen in poetsmiddelen. Wij leveren verschillende krachtige, professionele reinigers en andere producten voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Wij hebben  kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij streven ernaar om onze webshop gebruiksvriendelijk in te richten, zodat u snel kunt vinden wat u nodig heeft. Mocht u toch iets missen of verbeterpunten hebben, laat het ons vooral weten!

Eenvoudig online bestellen

We maken het u graag gemakkelijk om de juiste reinigers, poetsmiddelen of toebehoren te bestellen. U kunt door de verschillende categorieën, het totale productoverzicht of de branches bladeren om de juiste producten te vinden.  Kies het product dat u nodig heeft en bestel dit eenvoudig online. Wij zorgen ervoor dat u de producten van uw keuze zo snel mogelijk thuis bezorgd krijgt.

Komt u er zelf niet helemaal uit, of heeft u vragen over een van de producten? Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@poetskampioen.nl of te bellen naar: 085-0061899

Bel me terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u op een later tijdstip terug.Ik ga akkoord met de Privacy-en Cookieverklaring.