Over Poetskampioen

Geschiedenis

Poetskampioen is in 2014 gestart, maar al voor die tijd ontstonden er plannen voor een overzichtelijke webshop met professionele reinigingsproducten van een hoge kwaliteit. Het bleek op dat moment lastig om online aan goede industriële reinigers en hoogwaardige poetsmiddelen voor diverse branches te komen. Met de webshop van Poetskampioen is dit wel mogelijk geworden.

De website van Poetskampioen is begin 2014 gebouwd en enkele maanden later vond de officiële opening en lancering plaats. Inmiddels werken we hard aan het vergroten van onze klantenkring en weten steeds meer professionals, maar ook particulieren ons te vinden. Zelfs klanten uit België en Duitsland hebben onze producten ontdekt.

Missie en visie

Poetskampioen staat voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij maken het onze doelgroep graag zo gemakkelijk mogelijk om de juiste reinigers, poetsmiddelen of toebehoren te vinden. Kopen via internet is de afgelopen jaren het ideale kanaal geworden om de juiste producten te zoeken, te vinden en te bestellen.  Wij zorgen dat uw bestelling goed en snel wordt afgehandeld.